Nieuws

Boerol Aju

25-06-2017

De laatste Boerol, de 10e in een reeks, de Boerol Finale. Wat een plezier, voorstellingen en ontmoetingen kijken we op terug. We zijn er trots op, met wat we toe hebben kunnen voegen in de regio. Waarom we met zoveel succes en belangstelling dan toch zijn gestopt? Simpelweg: omdat je in het leven soms ook wel weer eens met dingen moet stoppen. We hebben Boerol met enorm veel inspiratie georganiseerd en tegelijkertijd was het ieder jaar ook weer een behoorlijke inspanning om het festival die hoge kwaliteit mee te kunnen geven. Het festival Boerol in de huidige vorm is nu geschiedenis, maar wie weet vliegen we nog wel weer eens uit. Time will tell. Dank je wel.

Gelukkig hebben we onze herinneringen en de foto's nog: klik hier.

Boerol Finale: programmafolder

19-06-2017

Hierbij vind je voor de digitale archieven de programmafolder voor de laatste Boerol zaterdag. Je vindt hierin: alle optredende bands & acts, korte beschrijvingen over hen, de momenten dat ze tijdens de Boerol zaterdag optraden en de bijbehorende speellocatie. Je vindt de laatste Boerol programmafolder hier.  

Alle kaarten Boerol Theaterdiner uitverkocht

22-05-2017

Je kent die taferelen nog wel uit de kranten van voor het digitale tijdperk, dat er bij de start van kaartverkoop een lange rij voor zo'n kassa stond: een ware run op kaartjes. 

Dit tafereel - maar dan in het klein - maakten wij mee toen we de digitale kassa voor het Boerol Theaterdiner openden: een run op onze 150 kaarten. Binnen no-time waren we ze allemaal kwijt, nog voordat het daadwerkelijk in de pers stond. Ook de foto's van het Boerol Theaterdiner vind je op deze website: klik hier